Rezerva acum la : +40 742 207 077

Casa construita într-un stil arhitectonic cu motive marinărești este situată pe malul drept al brațului Sulina, în centrul orașului, pe faleza fluviului Dunărea. Locuința este proprietate personală si a fost finalizată în anul 2006.

Oferim locuri de cazare în cameră dublă matrimonială , cameră dublă twin, cameră triplă si suită (apartament).

Camerele sunt prevazute cu grup sanitar propriu, aer condiționat, apă caldă și căldură de la centrala proprie, minibar(frigider), televizor, televiziune prin cablu, telefon, internet wireless, uscător de păr, fierbător de apă.

La parter există o sufragerie comună unde puteți servi masa, dotată cu aer condiționat, dozator de apă, TVLed , sistem home cinema. La etajul 2 există o terasă de 40 mp cu vedere panoramică la Dunăre și mare, cu mese si băncuțe, accesibilă tuturor oaspeților.

Bucătăria, prevăzută cu purificator de apă și mașină de spălat vase este complet utilată și poate fi folosită de către oaspeți pentru prepararea micului dejun.

În curte există un mic spațiu de joacă pentru copii, o zonă de relaxare și un barbecue la dispoziția clienților. Tot aici am amenajat un spațiu pentru pescari unde iși pot depozita uneltele de pescuit, pot curăța și găti pește.

In afara facilităților oferite de casa Marina, ca modalități de petrecere a timpului liber amintim: plaja de pe litoralul Mării Negre; vizitarea obiectivelor turistice ale orașului Sulina; excursii pe canalele din Delta Dunării.

Casa este amplasată la aproximativ 3 km de plajă, în timpul sezonului circulă taxiuri și microbuze care au stație in imediata apropiere a clădirii noastre.

In casă nu este permis fumatul (conform normelor UE) și accesul cu animale de companie. Pentru fumători sunt spații special amenajate.

Localizarea orașului in extremitatea estica a tării, in inima Deltei Dunării, aduce un plus de savoare încă de la inceputul unei călătorii către aceste locuri, accesul făcându-se exclusiv pe cale fluvială din Tulcea, cu nave clasice de pasageri (timp aproximativ 4 ore, loc de acostare aproximativ 800m de casa noastră) sau nave rapide (o ora si jumatate, loc de acostare în imediata vecinatate a casei).

Atenție! Pentru navele rapide este necesară rezervarea locurilor cu 2-3 zile înainte de sosire.


Organizăm excursii în Deltă și partide de pescuit, cu catamaranul propriu sau in colaborare cu localnicii, prețul stabilindu-se in funcție de lungimea traseului și numărul de persoane.


Pentru rezervare percepem în sezon un avans pentru prima noapte de cazare care nu se returneaza in cazul anulării târzii (cu o săptămana înainte de sosire).


Check-in : 15:00
Check-out : 11:00

Pat suplimentar 50 lei/ noapte